Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Conseller d’Agricultura inaugurarà el Firaví 2006 i el ministre de Turisme presidirà la cloenda d

Aquest dijous el conseller d’Agricultura, Antoni Siurana presidirà la inauguració del primer Míting Internacional de Turisme de les Rutes del Vi.

Serà a les 9 del matí al Fòrum Berger Balaguer. Siurana es desplaçarà posteriorment a la zona del recinte firal per inaugurar oficialment la Fira Tècnica de la Vinya , el Vi i el Cava del 2006, a les 10 del matí. També aquest dijous a dos quarts de set de la tarda la Firaví rebrà la visita del Secretari General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Pau. D’altra banda el divendres a dos quarts de set visitarà Firaví el conseller de Comerç i Turisme, Josep Huget. Finalment el dissabte a dos quarts de 12 del matí el ministre de Turisme i Comerç , José Montilla, presidirà la cloenda dels Debats Firavi 2006 a la Fassina i seguidament presidirà l’acte de cloenda oficial del Firavi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: