Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha aprovat una moció de suport a l’Associació de Famílies acollidores de l’Anoia

En el transcurs del ple celebrat dilluns al Consell Comarcal de l’Alt Penedès es va aprovar una moció amb els vots a favor de tots els grups comarcals i en la que es

Es tracta de famílies que decideixen acollir a casa seva nens o nenes que la Generalitat té sota la seva tutela, però que no poden ser adoptats.

El debat es va celebrar amb presència en el saló de plens de representants de l’associació.

El portaveu d’ Afabar, Manuel Fernández , ens explicava algunes de les reivindicacions que fan a la Generalitat. Per exemple el fet que els horaris de les cites amb l’administració siguin compatibles amb els horaris laborals.

Les reivindicacions de les famílies també passen per temes econòmics. Per exemple demanen que, com que estan acollint als nens com si fossin els seus fills, es puguin aplicar les deduccions a la declaració de la renda.La moció aprovada pel consell comarcal demana al Departament de Benestar i Família de la Generalitat l’equiparació dels ajuts a la manutenció dels infants acollits en família extensa i els acollits en família aliena. També es demana a la Generalitat que adopti mesures de protecció per als acolliments permanents per tal de no haver d’efectuar anualment les renovacions dels acolliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: