Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns s’obre el termini de sol·licitud per a pisos de protecció oficial de lloguer a Sant Sadurní

El termini s’obre dilluns i finalitzarà el 24 de març per a presentar una sol·licitud per algun dels 56 pisos de protecció oficial de lloguer a les Trioles de Sant Sadurní.

Per informació i recollida de sol·licituds cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de l’Ajuntament, plaça de l’Ajuntament 1, de dilluns a divendres de les 8 del matí a les 3 de la tarda.

L’ordre de recepció de sol·licituds no estableix cap preferència, és a dir, que no hi un ordre d’inscripció, sinó que les sol·licituds presentades són estudiades pel Departament de Benestar de la Generalitat la qual les classifica segons el compliment dels barems establerts en les bases.

El regidor d’Habitatge, Sadurní Oliver, va explicar que en aquesta promoció les bases han estat elaborades conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament. Oliver va dir que des de l’Ajuntament s’ha volgut introduir elements que tinguin en compte les necessitats socials de sectors de la població que tenen més dificultat a poder accedir a un habitatge: gent gran, joves, disminuïts, famílies monoparentals…

En aquesta promoció hi ha 6 habitatges de 3 habitacions, 40 habitatges de dues habitacions i 10 habitatges d’1 habitació. Tots els habitatges tenen una plaça de pàrquing vinculada i hi ha dos habitatges que estan adaptats per a deficients físics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: