Dissabte, 19 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà tindrà lloc una taula rodona sobre les parelles lingüístiques

Com a tercer acte del cicle "Convivència i Ciutadania", promogut per el Pla per la Convivència, demà a les 8 del vespre, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Escorxador una taula rodona sobre les parelles lingüístiques. Hi prendran part quatre parelles lingüístiques ben diverses: els quatre catalans d'origen tenen com a parelles lingüístiques una [...]

Com a tercer acte del cicle "Convivència i Ciutadania", promogut per el Pla per la Convivència, demà a les 8 del vespre, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escorxador una taula rodona sobre les parelles lingüístiques.

Hi prendran part quatre parelles lingüístiques ben diverses: els quatre catalans d’origen tenen com a parelles lingüístiques una persona de la resta de l’Estat espanyol, un marroquí, un llatinoamericà i un ciutadà de l’Europa de l’Est. A més, intervindrà una persona del Consorci de Normalització Lingüística com a impulsor de la iniciativa de les parelles lingüístiques i moderarà la taula la responsable del Pla per la Convivència, Joana Sánchez.

Els organitzadors del cicle consideren molt interessant incloure el fenomen de les parelles perquè, a banda de ser una manera motivadora d’aprendre català, és una manera molt interessant de facilitar la integració de les persones procedents d’altres països.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Fet al país
L'economia de Catalunya des dels diferents sectors
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: