Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà tindrà lloc una taula rodona sobre les parelles lingüístiques

Com a tercer acte del cicle "Convivència i Ciutadania", promogut per el Pla per la Convivència, demà a les 8 del vespre, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Escorxador una taula rodona sobre les parelles lingüístiques. Hi prendran part quatre parelles lingüístiques ben diverses: els quatre catalans d'origen tenen com a parelles lingüístiques una [...]

Com a tercer acte del cicle "Convivència i Ciutadania", promogut per el Pla per la Convivència, demà a les 8 del vespre, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escorxador una taula rodona sobre les parelles lingüístiques.

Hi prendran part quatre parelles lingüístiques ben diverses: els quatre catalans d’origen tenen com a parelles lingüístiques una persona de la resta de l’Estat espanyol, un marroquí, un llatinoamericà i un ciutadà de l’Europa de l’Est. A més, intervindrà una persona del Consorci de Normalització Lingüística com a impulsor de la iniciativa de les parelles lingüístiques i moderarà la taula la responsable del Pla per la Convivència, Joana Sánchez.

Els organitzadors del cicle consideren molt interessant incloure el fenomen de les parelles perquè, a banda de ser una manera motivadora d’aprendre català, és una manera molt interessant de facilitar la integració de les persones procedents d’altres països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: