Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cecs Serrat i la companyia Bella Simfonia ofereixen un espectacle de promoció musical per alumnes d’

L’auditori de l’Ateneu acullia divendres l’espectacle Sonates de la lluna, que ofereix la Diputació als escolars de p-3,p-4 i p-5 de l’Alt Penedès , en el marc del projecte de difusió cultural "Anem

En concret es van fer representacions matí i tarda amb alumnes de l’escola Mas i Perera de Vilafranca i de les escoles de Sant Llorenç d’Hortons, Olesa de Bonesvalls, Gelida, Ordal, Torrelles de Foix, Sant Pau d’Ordal i Lavern.

Sonates de la lluna és un espectacle de contes musicals, amb el rondellarie Cesc Serrat, el pianista Ramon Estrada, autor de la música original i el flautista Josep Maria Miró. L’espectacle està integrat per un conjunt de contes musicats. Cada conte és il.lustrat amb objectes relacionats amb l’argument. Una suma de llenguatges, oral, musical, corporal i plàstic entrelligats per un fil argumental del món màgic del conte, que serveixen per introduir els infants al món de la música i l’espectacle en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: