Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç molt positiu en l`assemblea dels Castellers de Vilafranca

La junta i la tècnica valoren els bons resultats i també fixen objectius per al 2006

Els castellers de Vilafranca celebraven ahir l’assemblea anual que serveix per posar al corrent als membres de l’entitat sobre la situació de la colla a tots els nivells.

El president dels verds… va fer un balanç de les activitats socials que ha desenovolupat l’entitat i va justificar les comptes anuals, d’un superhàbit més elevat que altres anys, degut a la signatura de nous convenis entre d’altres factors i que ha permès realitzar les tasques d’adequació de determinats espais de Cal Figarot.

Cabré també va destacar la tasca de dos membres de la junta, concretament Joan Marquès conegut com a Mingo i Lluis Moles que deixen les tasques que realitzaven dins l’entitat.

Un altre dels aspectes a destacar d’aquesta assemblea és el repàs de temporada, realitzat en aquest cas pel cap de colla Lluís Esclassans. Una temporada marcada pels bons resultats, que van tenir com a punt àlgid la diada de sant Fèlix.

Esclassant va traçar ja de manera clara també els objectius pel

En aquet repàs per a les actuacions del 2006 es van fixar els inicis dels assaigs per al 31 de març, tot i que la canalla començarà abans. La temporada, que s’iniciarà a començaments d’abril es presenta força atapeïda i si bé altres anys després de sant Fèlix la colla feia quinze dies de vacances aquest any en seran menys ja que el concurs de Tarragona es celebrarà l’1 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: