Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui la metge foniatra, Cori Casanovas, abordarà els problemes de la veu en una conferència

L' acte està organitzat per l' Escola Municipal de Música de Vilafranca que amb aquesta xerrada planteja una activitat formativa adreçada als pares dels seus alumnes i al públic en general. La conferència interessarà especialment a aquelles persones que habitualment utilitzen la veu com a mitjà de treball, des de professors a membres de corals [...]

L’ acte està organitzat per l’ Escola Municipal de Música de Vilafranca que amb aquesta xerrada planteja una activitat formativa adreçada als pares dels seus alumnes i al públic en general.

La conferència interessarà especialment a aquelles persones que habitualment utilitzen la veu com a mitjà de treball, des de professors a membres de corals o de grups de teatre, passant per aquells que vulguin saber com funciona l’ aparell fonador i les conseqüències del seu mal ús.

El director de l’ Escola Municipal de Música, Joan Ràfols, destaca la importància de la veu, assenyalant que cada vegada detecten més problemes de veu en els nens i nenes.

En la conferència d’ avui, Cori Casanovas explicarà com es produeix la veu normal, els factors que l’ afecten, els tipus de lesions i la prevenció i tractament dels problemes de la veu.

La conferència "Els problemes de la veu: causes i solucions" té lloc a dos quarts de 9 d’ aquest vespre, a l’ Auditori del Museu del Vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: