Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’inaugurarà la sisena exposició sobre l’Avantprojecte de Pla Director Territorial d

Aquest dissabte s’inaugurarà al castell de Sant Martí Sarroca l’última exposició sobre l’Avantprojecte de Pla Director Territorial de l’Alt Penedès.

L’exposició contindrà informació general d’àmbit comarcal, com la resta d’exposicions, i informació específica dels municipis de Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons i Font-rubí. Amb motiu de la inauguració de l’exposició, a les 7 de la tarda es farà una visita guiada perquè tothom que hi estigui interessat pugui conèixer què és el Pla Director Territorial i quines són les propostes que recull l’Avantprojecte. La visita guiada de dissabte anirà a càrrec de l’arquitecta directora de l’equip redactor del Pla Director Territorial, Isabel Castiñeira.

Amb l’ objectiu d’ apropar l’Avantprojecte de Pla Director Territorial a tots els ciutadans i les ciutadanes de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal ha organitzat 6 exposicions paral·leles a Vilafranca, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Gelida, Sant Pere de Riudebitlles i Sant Martí Sarroca.

Els horaris d’obertura al públic i les adreces de cadascuna de les 6 exposicions de l’Avantprojecte de Pla Territorial es poden consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès o a l’Oficina d’Atenció Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: