Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’ha presentat a Gelida el Pla Municipal d’Habitatge, el primer que es fa al municip

L’alcalde de Gelida, Francesc Rosell, ha comentat a la nostra emissora que la intenció és poder oferir als joves gelidencs l’oportunitat de poder trobar un habitatge en condicions al municipi. La voluntat de

De fet, a banda de la presentació d’aquest pla d’habitatge, l’acte que es va fer dimarts a l’ajuntament de Gelida va servir per donar a conèixer les primeres iniciatives que per tal de solucionar els dèficits en qüestió d’habitatge protegit te el municipi.

L’alcalde de Gelida, Francesc Rosell, ha comentat a la nostra emissora que la intenció és poder oferir als joves gelidencs l’oportunitat de poder trobar un habitatge en condicions al municipi. La voluntat de l’actual equip de govern amb l’elaboració d’aquest pla municipal d’habitatge és arribar a disposar de cara al 2010 de 120 habitatges protegits.

A banda, com comentava l’alcalde, es treballarà també per tal que en aquest marge de temps, de cara al 2010, es pugui disposar a Gelida més de 200 habitatges de preu assequible per a les persones que busquin un habitatge en condicions i a preus més continguts.

En la presentació de dimarts es van presentar dos projectes de construcció de pisos, concretament 20 de protegits que es fan a la zona de la Fanga, al carrer Enric Prat de la Riba, que es començaran a finals d’aquest mes; i 43 habitatges dotacionals més que s’iniciaran de cara a l’octubre al barri de Sant Salvador. Tots ells, segons l’alcalde, seran de lloguer, per a joves i amb una marcada funció social. Francesc Rosell

Francesc Rosell comentava també que en aquest moments a Gelida s’està iniciat la revisió del Pla General, també es vol treballar per dignificar alguns habitatges del centre històric del poble i tot plegat s’ha d’enquadrar en una millor gestió del sòl que ha d’ajudar a posar punt final a aquest important dèficit en matèria d’habitatge social que te Gelida encara en aquest moments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: