Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres s’inicien les xerrades informatives de presentació del Pla d’ Ordenació Urbanística

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb la voluntat d’exposar de manera transparent el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal a tots els veïns, convoca reunions informatives de presentació als diferents nuclis del municipi durant els propers dies.

En les reunions intervindran tècnics municipals i membres de l’equip de govern, encapçalats per l’alcalde, Josep Tort. Els veïns del municipi que ho desitgin també podran conèixer la proposta del POUM en exposicions organitzades als nuclis, de manera paral·lela a les reunions informatives i també a l’Ajuntament.

 

La primera de les sessions s’ha convocat per aquest divendres, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, a les 8 del vespre. La ronda de reunions continua aquest diumenge, al local social de Daltmar, a dos quarts de 12 del migdia.

 

El POUM s’explicarà als veïns de Sant Miquel el proper dimarts, al local social Rossend Montané, en una reunió convocada a les 8 del vespre. Dijous vinent, a les 8 del vespre, al local de la Societat Sant Jaume, s’ha convocat la reunió per als veïns de Moja.

Les reunions informatives del POUM finalitzaran diumenge de la setmana vinent, al local social de Can Trabal, a dos quarts de 12 del migdia.

D’ altra banda, el termini d’exposició pública per presentar al·legacions al POUM resta obert fins el 14 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: