Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir es va donar a conèixer el nou número premiat de La Panera de la Fura, que és el 272.015

El 31 de gener va prescriure la vigència del primer número guanyador de La Panera de la Fura, sortejat el passat 3 de gener a la oficina central de Caixa Penedès.

Segons les bases de participació, ahir es va obrir l’acte notarial en la que figura el número de reserva. El nou número guanyador és el 272.015 que va ser distribuit per l’empresa Tot Transport Anoia de la Torre de Claramunt, a la comarca de l’Anoia.

Totes les persones que han conservat els números de la Panera de la Fura han de tornar a revisar les butlletes per comprobar si han estat els guanyadors. De tota manera, l’editor de La Fura, Alfons Udina, és conscient que a aquestes alçades molta gent es pot haver desprès de les butlletes. L’editor del setmanari La Fura, Alfons Udina, ha recordat que aquesta era l’última edició del premi i que, casualment, és la primera vegada que es troben que no apareix el guanyador.A partir d’ara es fa públic el nou número guanyador de la panera més ben dotada de l’estat i estarà vigent fins al 28 de febrer. A partir d’aquesta data , si no ha aparegut el guanyador, des de la Fura es plantajarà alguna manera per repartir els premis de la panera. Tot i que encara no hi ha res decidit l’objectiu serà fer arribar els premis amb finalitats benèfiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: