Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

17 rutes participen al I Míting internacional turisme de les rutes del vi

Des de dijous i fins dissabte, el pavelló de la Gamba acollirà el Saló de l’ Enoturisme, una de les novetats del FIRAVI 2006.

Aquest espai d’ exposició estarà ocupat per diferents estands de destinacions enoturístiques nacionals i internacionals. Així hi seran les rutes del vi d’ Icod de los Vinos a les Illes Canàries, de la Rioja Alabesa, de Ribera del Duero i les de la ciutat agermanada de Bühl a Alemanya, Eslovènia o les de la l’ Associació Citta del Vino, destacant les rutes del vi i del cava de l’ Alt Penedès que ocuparan una superfície de 140m2.

A costat dels estands de les rutes del vi hi haurà els institucionals de l’ INCAVI, Turisme de Catalunya i Turismo de la Rioja.

El saló també disposarà d’un espai de degustació, la Sala de Maridatges, on tindran lloc maridatges de vi i gastronomia organitzats per l’ Acadèmia Tastavins a un cost de 5 euros.

Un altre dels espais que trobareu al pavelló de la Gamba és l’ exposició "Vi, territori i memòria", produïda per el Museu del Vi, que planteja un vincle entre la història, el patrimoni i el paisatge com a eix vertebrador del desenvolupament del territori.

El saló estarà complementat amb un seguit d’ activitats turístiques, visites a caves i cellers i amb la possibilitat de fer les rutes organitzades per el Consorci de Promoció Turística de l’ Alt Penedès.

Dissabte, l’ espai del I Míting internacional de turisme de les rutes del vi obrirà les seves portes al públic en general. Durant tot el dia, es podran degustar els vins i caves de totes les Denominacions d’ Origen presents a la fira, participar en els cursos de maridatge i visitar l’ exposició "Vi, territori i memòria". L’ horari serà de 10 del matí a 8 del vespre, amb entrada gratuïta. Encara que dijous i divendres està dedicat als professionals, també es podrà visitar demanant acreditacions a l’ Oficina de Turisme de Vilafranca o descarregant-les directament de la pàgina web de FIRAVI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: