Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Almazán i Juli García guanyen el primer premi del concurs de Pessebres de Nadal 2005

Ahir es feien públics els guanyadors del concurs de pessebres de Nadal del 2005, organitzat de manera conjunta per òmnium cultural i l’associació de pessebristes de Vilafranca.En aquesta edició competien un total de

La capella de Sant Pelegrí acollia ahir l’entrega de premis del concurs de pessebres de Nadal 2005, un concurs que data del 1974 i que aquest any comptava amb la participació de prop de seixanta persones agrupades en un total de 28 pessebres.

El primer premi dins la categoria d’adults va ser per Xavier Almazán i Juli Garcia, uns guanyadors ja força veterans i que aquest any es presentaven al concurs amb un pessebre bastant minimalista.

Dins la categoria per a menys de 12 anys el primer premi va ser per Marcel Rossell i Jordi solé, el segon premi per Joanaïna i marc Parellada i Enric Esclassans i el tercer premi per Jordi González.

En la categoria que compren els particiapnts de 12 a 18 anys el primer premi va anar a aprar a lluís i Fèlix Mioche, el segon premi ex aequo per al grup format per Pere, Martí i Adrià Roig i el grup format pr Adrià i Guillem Pujols.

El concurs consta en cada edició amb un nombre similar de participants, tot i que potser aquest 2005 ha comptat amb més inscripcions

Plans. President Assoc. Pessebristes Vilafranca

Aquest concurs organitzat per òmnium cultural ha tingut enguany com a membres d ela mesa del jurat a Josep Vallès Cuscó, Ramon Albornà, Miquel Rossell, Josep Anton Plans, tots ells membres de l’associació de Pessebristes de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: