Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 4.000 racions de xató es repartiran aquest diumenge a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca.

Segons el Gremi d`Hostaleria de l`Alt Penedès, durant el matí de

diumenge es confia a arribar a servir prop de 4.000 racions d`aquest plat típic , de les quals 1.500 correspondran a la varietat

El preu del bitllet de degustació és de 6 euros, incloent dues

racions a escollir entre les varietats de Vilafranca, Sitges, Vilanova i el Vendrell, així com una copa de vi de la D.O. Penedès, pa coberts, un got i un pitet de regal. Com a novetat, aquest any s`organitzen dos tallers per aprendre a

elaborar la salsa de xató, impartits pel mestre xatonaire Salvador Blanch i per Dolors Pons, restauradora i presidenta del Gremi d`Hostaleria de l`Alt Penedès.

Durant la jornada també es realitzaran exhibicions de preparació

del xató a càrrec de mestres xatonaires de les diverses varietats

del plat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: