Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha constituït la nova Associació de Discapacitats de l’Alt Penedès

Les persones que pateixen algun tipus de disminució disposen a partir d’ara d’una altra entitat al Penedès que els pot orientar i assessorar.

L’Escorxador de Vilafranca va acollir la presentació als mitjans de comunicació d’aquesta nova entitat, amb el nom d’Associació de Discapacitats de l’Alt Penedès i que acull un col·lectiu de persones amb discapacitat física, especialment amb cadira de rodes. El president de l’entitat, Joaquim Cantón, ha explicat que , de moment, la majoria dels seus membres són de Vilafranca però demanen també la implicació de la resta de la comarca.Els dos principals objectius pels quals s’ha constituït l’Associació de Discapacitats de l’Alt Penedès són la lluita per la supressió de barreres arquitectòniques i el recolzament a totes les entitats per tal d’aconseguir un millor funcionament dels serveis socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: