Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ses Majestats els reis mags arribaran a Vilafranca a les 6 de la tarda, al carrer Pere el Gran, i de

Enguany s`ha buscat també donar un caire més solemne a l`acampanyament musical de la cavalcada, que finalitzarà com és habitual a la plaça de la vila. Es podrà seguir en directe per Ràdio

Després que aquests darrers dies el patge Raimon ha estat recollint les cartes dels infants dels diferents barris de la vila, demà arribaran ses majestats els reis mags d’orient. La cavalcada a Vilafranca s’iniciarà a les 6 de la tarda, i enguany ho farà des del barri de Sant Julià. Com ens explica la tècnica de calendari festiu de l’Ajuntament, Sílvia Amigó, la voluntat és anar canviant el punt de sortida i el pas de la cavalcada, per tal que els reis mags vegin tots els barris de la vila.

Com hem sentit la sortida serà del carrer Pere el Gran, cantonada amb el Pla del Diable. Després continuarà pel carrer Eugeni d’Ors, plaça de l’Era Enrajolada, carrer Ponent, Beneficiència, Banys i Raval de la Font. Seguirà pel carrer Pines, Santa Clara, Rambla de Nostra Senyora i Carrer Sant Joan.

Una de les novetats d’aquest any és l’acompanyament musical de la cavalcada, que s’ha buscat un xic més solemne que en d’altres anys.

En acabar la cavalcada a la plaça de la vila, ses majestats pujaran al balcó de l’ajuntament per tal de rebre les claus de la vila de mans de l’alcalde, s’adreçaran breument al públic i després iniciaran ja la seva tasca de repartiment de joguines per totes les llars.

Ràdio Vilafranca oferirà un seguiment de tot el recorregut de la cavalcada i també oferirà en directe els discursos de dalt del balcó de l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: