Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suprimeixen les barreres arquitectòniques en una vintena de cruïlles de Vilafranca

L’Ajuntament ha encarregat a una empresa constructora de la Vila aquests treballs, que tenen un pressupost que supera els 30.000 euros.

En els darrers dies s’han iniciat els treballs de supressió de barreres arquitectòniques en una vintena de cruïlles de vies públiques de Vilafranca. Així es rebaixaran les voreres en les cruïlles Sant Pere-av. Tarragona, Tossa de Mar-Mestre Josep Recasens, Pere Alagret-Dr. Zamenhof, Igualada-La Granada, Sant Antoni M. Claret-Jaume Balmes, Bisbe Pañelles-Santa Digna, c/ Espirall 58, Abat Copons-Pere el Gran, Sant Pere-rambla de Sant Francesc, JV Foix-Montserrat Roig, Escorxador-Sant Pau i Escorxador-Sant Jaume.

També s’actuarà rebaixant les voreres en un seguit de cruïlles properes al cementiri. En total, entre les dues actuacions es construiran al voltant de 50 guals de vianants adaptats en aquestes cruïlles.

L’Ajuntament de Vilafranca disposa anualment d’una partida pressupostària gestionada conjuntament per les àrees de Benestar Social i de Via Pública i destinada a la supressió de barreres arquitectòniques a la via pública. A l’hora de decidir els punts on s’actua es prioritzen els recorreguts que fan persones que van en cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda tenint en compte les recomanacions que fa la Comissió Municipal sobre Discapacitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: