Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní va acollir la setmana passada una sessió territorial de Tècnics dels Serveis Locals d`O

La setmana passada va tenir lloc al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l`Ajuntament de Sant Sadurní d`Anoia una sessió territorial de professionals de les comarques de l`Alt Penedès, Anoia i Garraf

La sessió estava organitzada per l`àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona amb la finalitat de donar informació sobre les novetats de la implantació d`un nou aplicatiu informàtic per a tots els centres de la xarxa. Des del mes de maig del 2005 els centres utilitzen un nou programa informàtic que ha permès millorar substancialment els serveis prestats en temes d`intermediació laboral. L`actualització continua del programa fa que es millorin considerablement les prestacions.

A la sessió, que va estar conduïda per dues tècniques de la l`àrea de Foment de l`Ocupació, hi van assistir 14 tècnics de diferents municipis. La trobada entre professionals del sector de la intermediació laboral va estar valorada molt positivament perquè va permetre posar en comú inquietuds i incidències en el dia a dia laboral dels tècnics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: