Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní assessora als joves que volen estudiar i treballar

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de la capital del cava ha organitzat, a principis d'any, una sessió grupal per a estudiants del municipi que cerquen feina compatible amb els estudis, bàsicament feines de caps de setmana, jornades parcials o feina en èpoques de vacances. Amb aquesta sessió es formalitza l'alta ocupacional en el [...]

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de la capital del cava ha organitzat, a principis d’any, una sessió grupal per a estudiants del municipi que cerquen feina compatible amb els estudis, bàsicament feines de caps de setmana, jornades parcials o feina en èpoques de vacances.

Amb aquesta sessió es formalitza l’alta ocupacional en el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, la qual cosa comporta l’accés a la borsa de treball, així com també a les ofertes i als recursos laborals disponibles.

Des del Servei hi ha la previsió de consolidar aquestes sessions d’estudiants, de manera periòdica durant l’any, per tal de facilitar l’accés al mercat de treball a tots els estudiants que desitgin fer compatible els estudis i la feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: