Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 50 joves i 25 propietaris han passat per la Borsa Jove d’ Habitatge de Vilafranca

En els tres primers mesos de funcionament de la Borsa hi ha hagut 55 joves vilafranquins que s’ han inscrit i un total de 25 propietaris que han sol.licitat informació per llogar un

En el cas dels propietaris, n’hi ha 9 que han mostrat els pisos als tècnics de la Borsa per tal que fossin avaluats i es dictaminés si calien reformes.

De fet, la visita dels habitatges que es volen llogar és un requisit indispensable per arribar a un acord amb el propietari.

La Borsa Jove d’ Habitatge es va presentar a final de l’ any passat i aquestes xifres corresponen al primer trimestre d’ aquest servei d’ intermediació entre els joves que busquen pisos i els propietaris que en volen llogar.

La responsable de la Societat Municipal d’ Habitatge, Rosa Colomé, ha explicat a Ràdio Vilafranca que donat l’ elevat preu del mercat immobiliari actual ja donaven per fet que el nombre de joves interessats seria superior al dels propietaris.

La Borsa Jove d’ Habitatge pretén facilitar l’ emancipació dels joves a través d’un habitatge de lloguer i per altra, posar en circulació habitatges buits que hi ha en el mercat immobiliari de la Vila.

Colomé confia que a principis d’ aquest any se signin els primers contractes perquè la negociació amb alguns propietaris està força avançada. Això permetria que altres propietaris indecisos s’ animessin i la Borsa comencés a funcionar amb normalitat.

La Borsa Jove d’ Habitatge és un servei gratuït, tant per als joves com per als propietaris interessats, que ofereix pisos a un preu inferior al del mercat i garanties a les dues parts, com ara la gestió i seguiment del contracte així com la gestió de les assegurances i de possibles ajuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: