Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Esteve assegura que Vilafranca tindrà el quart jutjat durant aquest any

L’Alcalde de Vilafranca, en una entrevista mantinguda recentment amb la Directora General de Relacions amb l’Administració de Justícia, de la Generalitat de Catalunya, Núria Cleries, ha obtingut la confirmació que Vilafranca podrà tenir

La directora general ha assegurat que el quart jutjat per a Vilafranca ha estat proposat en lloc preferent en el llistat de nous jutjats que s’han de posar en marxa a Catalunya aquest any 2006 i que ha de ser aprovat pel Consell General del Poder Judicial.

La demanda d’un nou jutjat junt amb la necessitat d’accelerar la construcció del nou edifici judicial de Vilafranca han estat dues peticions reiterades que l’Ajuntament de Vilafranca ha fet davant la conselleria de Justícia des de fa anys.

El quart jutjat arribarà abans que el nou edifici judicial estigui acabat.L’anunci de la posta en marxa del quart jutjat de Vilafranca coincideix amb l’inici aquest mes de gener de les obres del nou edifici judicial. L’equipament es construeix en un solar cedit per l’Ajuntament a l’avinguda d’Europa, just al costat de l’actual Arxiu Històric, en la zona d’equipaments del barri de la Girada.

Segons fonts de la conselleria de Justícia, el nou edifici judicial de Vilafranca ha d’estar llest a principis de 2007.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: