Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut d’Estudis Penedesencs convoca la 18ena edició dels premis literaris penedesencs Nit de Sa

Els premis són en llengua catalana i en diversos formats com la poesia, la narració breu, l’obra de teatre breu, el guió radiofònic i també hi ha un premi especial per als centres

El tema és lliure per a qualsevol dels gèneres, amb un premi especial monogràfic per a narració, sobre "Immigració, convivència i solidaritat." El termini de presentació dels treballs finalitza el 24 de març per al premis en general i el 28 d’abril per als premis dels centres docents.

En les categories de narrativa i poesia s’ atorgarà un 1r. premi de 600 euros i un 2n. premi de 300 euros per a les categories de narrativa i poesia. Per al premi sobre "Immigració, convivència i solidaritat." s’atorgarà un 1r. premi de 600 euros i un 2n. de 300 euros.

Els treballs hauran de ser lliurats personalment o per correu ordinari a la secretaria de l’ Institut d’ Estudis Penedesencs a Vilafranca o a la subsecretaria de Vilanova, a l’apartat de correus 119. Per més informació cal adreçar-se al web de l’Institut d’Estudis Penedesencs http://www.iepenedesencs.org/.

El lliurament dels premis als guardonats es farà durant un acte públic, després de Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: