Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital ha traslladat part de l’atenció sociosanitaria al nou centre Ricard Fortuny, al Molí d’ e

Des d’aquest passat dilluns, els pacients ingressats a l’Hospital que necessitin atenció sociosanitaria de mitja estada rebran atenció al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, en comptes d’ estar-se a la Unitat de convalescència de

En general es tracta de pacients grans, en procés de rehabilitació de fractures de fèmur, d’accidents vasculars o cerebrals que, fins ara, continuaven sent atesos al mateix Hospital.

A partir d’ara un equip multidisciplinar, format per metge, infermera i la treballadora social de l’Hospital, serà l’encarregat de fer la valoració dels pacients ingressats que requereixin aquest tipus d’atenció i, en funció de cada cas, en gestionaran l’ingrés al Centre Ricard Fortuny.

La coordinació entre els dos centres sanitaris està garantida i serà constant per assegurar una continuïtat assistencial als pacients que hagin de ser traslladats.

Tal com s’ havia anunciat coincidint amb la posta en marxa del nou centre sociosanitari, aquest trasllat representa un pas més en el procés de reordenació de l’atenció sociosanitaria a la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: