Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’èxit de les Festes de Nadal al Saló de Ball del Casal, dona pas a una segona actuació de l’orquest

El Casal de Vilafranca va viure unes nits de Nadal i Cap d’any, plenes de Vilafranquins i Penedesencs que van voler celebrar les Festes ballant amb la Principal de la Bisbal i la

En només dues nits, més de 1300 persones van omplir el Saló de Ball de Vilafranca. Ara, tots els esforços de l’entitat es centren en la preparació de la segona actuació de l’orquestra del Casal, aquest cap de setmana, i en les quatre setmanes de balls de Carnaval que donaran inici el proper dissabte 4 de febrer amb l’actuació de l’orquestra Blanes i que faran que les millors orquestres de Catalunya actuïn a la capital de l’alt Penedès amb la participació de les orquestres Musicalia , Gironina , i Maravella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: