Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Les Fonts de Gelida tindrà nou centre escolar el curs vinent, a la zona de la Fanga, per en

Les previsions son que les obres comencin el mes de febrer, i que el nou equipament pugui entrar en funcionament l`1 de setembre

Aquesta setmana l’equip de govern de l’Ajuntament de Gelida ha fet la presentació del projecte d’aquest nou centre escolar Les Fonts, que si bé està funcionant ja aquest curs, tindrà el seu equipament el proper curs. El regidor d’ensenyament de l’ajuntament gelidenc, Jordi Rossell, ha comentat a la nostra emissora que la presentació es va fer al saló de plens i amb l’assistència dels arquitectes i tècnics del projecte, els pares, mares i professors del centre i també responsables dels altres centres del municipi.

Rossell ha explicat que la nova escola, que se situa a la zona de la Fanga, es farà amb el mètode industrialitzat, que agilita la seva construcció. Un fet que facilitarà que pugui entrar en funcionament l’1 de setembre d’enguany. El regidor remarcava que es tracta del centre que actualment està funcionament de manera provisional amb dos mòduls prefabricats que acullen alumnes d’infantil.

Rossell ha insistit que es fa la construcció en un sol projecte, tant els equipaments d’infantil com els de primària; i que les obres es podrien iniciar a primers de febrer, ja que tots els tràmits estan enllestits.

Actualment el centre, instal·lat al costat de la piscina, compte amb 30 alumnes de p3 i p4, i el curs vinent s’afegirà un nou grup amb la qual cosa els alumnes seran uns 55. La nova construcció es farà en una sola línia, amb 3 aules d’infantil i 6 de primària, amb la previsió d’ampliació a una segona línia.

Jordi Rossell ha apuntat també la possibilitat que de cara al proper curs, i donat que l’escola Les Fonts ja estarà acabada, aquesta pugui acollir grups d’altres centres de Gelida que ja en aquests moments estan saturats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: