Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres d’ampliació de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès podrien començar aquest 2006

Aquest any es preveu l’inici de les obres d’ampliació de l’Hospital Comarcal de Vilafranca, segons fonts municipals.

L’ampliació de les consultes externes, la remodelació d’urgències, la creació d’un espai específic per a la cirurgia sense ingrés, l’hospital de dia, un nou laboratori i un nou bloc per a obstetrícia són les actuacions que es preveuen.

Les obres es faran per fases per evitar al màxim les molèsties.

Així, l’ampliació de les consultes externes es farà construint un nou mòdul que ocuparà part de la zona d’estacionament i remodelant part de l’actual espai que ocupen.

El laboratori, actualment situat al costat d’urgències, abandonarà aquest espai per situar-se en un mòdul de nova construcció que es farà a la part del darrera de l’Hospital, en el seu extrem nord. L’espai que alliberarà el trasllat del laboratori permetrà la remodelació i ampliació d’urgències, la creació d’un espai específic per a la cirurgia sense ingrés, l’ampliació de l’hospital de dia i la creació d’un nou bloc per a obstetrícia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: