Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca reprenen aquesta setmana el seu

La primera de les sessions d'aquest segon trimestre començarà aquest dijous, a les 6 de la tarda al fòrum Berger Balaguer, de Caixa Penedès. Aquesta primera sessió tractarà sobre la història de Catalunya, concretament "Fa 100 anys: la Catalunya de 1906", i anirà a càrrec del catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, [...]

La primera de les sessions d’aquest segon trimestre començarà aquest dijous, a les 6 de la tarda al fòrum Berger Balaguer, de Caixa Penedès. Aquesta primera sessió tractarà sobre la història de Catalunya, concretament "Fa 100 anys: la Catalunya de 1906", i anirà a càrrec del catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, Josep Murgades.

Les següents sessions seran el 26 de gener sobre geologia; el 9 de febrer sobre literatura catalana; el 23 de febrer sobre la prehistòria de Catalunya; el 9 de març sobre psicologia i el 23 de març es farà la sortida cultural del trimestre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: