Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcalde de Vilafranca demana informació sobre una possible reorganització de l’Agència Tributària

Des de l`Ajuntament no es vol que l`oficina de Vilafranca perdi capacitat d`oferir serveis, i que la capital de la comarca surti perjudicada en aquesta possible reorganització

Marcel Esteve, ha adreçat una carta al Delegat Especial de l’Agència Tributària a Barcelona mostrant la seva preocupació per una proposta de reorganització de les administracions de l’Agència Tributària, presentada pel Departamento de Organización, Planificación y Relaciones Institucionales de l’AEAT.

Segons informació obtinguda per l’Ajuntament, el document proposa que l’Administració de Vilafranca canviï de nivell I a nivell II i disminueixi el nombre de serveis que actualment està oferint. Esteve manifesta que, si això és cert, la reorganització de l’Agència Tributària suposaria un pas enrere en l’objectiu de construir una administració pública propera, eficient i de qualitat al servei de la ciutadania. L’Alcalde demana explicacions i expressa el desig que l’Administració de Vilafranca pugui continuar donant els mateixos serveis que fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: