Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació de Raimons torna a portar la Salseta del Poble Sec per el seu ball, que serà el 14 de ge

La Salseta tornarà a amenitzar aquest ball, que arriba a la seva 18ena edició. Una altra novetat és ajunatr el sopar de raimons i raimundes amb el reconeixement a persones que hagin treballalt

Aquest mes de gener, l’Agrupació de Raimons de Vilafranca torna a organitzar les seves tradicionals activitats. La primera serà el seu tradicional ball, que arriba enguany a la seva divuitena edició, i que retornarà d’alguna manera als seus orígens, amb la Salseta del Poble Sec. Després que l’any passat el ball es fes en divendres i amb els grups La Carrau i Abbey Road; i que no tingués gaire èxit; aquesta edició es torna a fer en dissabte i amb la Salseta el proper 14 de gener.

Les entrades es poden comprar als punts de venda habituals, i el preu es manté en els 6 € anticipada i 8 € a taquilla. Els Raimons han remarcat que a Vilafranca continua faltant un espai per poder acollir activitats com aquest ball, i que esperaven que la propera construcció d’aquest nou auditori els permetés fer-hi aquest ball en millors condicions.

L’altre dels actes habituals dels Raimons és el sopar, que se celebra per 28è any. El sopar serà el 21 de gener, i poden participar-hi tots els Raimons i Raimundes que ho desitgin. Per fer-ho cal trucar al 93 818 12 10 en horari comercial. Com a novetat enguany, l’agrupació ha modificat l’acte del convidat i dels premis que donaven per reivindicar la "i" en el seu nom, per ajuntar-ho en un sol acte que seria el sopar.

Enguany els Raimons han signat també el conveni amb l’Ajuntament, com a entitat de la vila que organitza activitats culturals. Com han explicat, aquest fet els permetrà assegurar-se una continuïtat de la seva activitat, ja que es podran cobrir sense tants problemes dèficits com els de l’any passat. Els Raimons remarcaven també que, en els darrers anys, mai havien tingut que sol·licitar suport econòmic de l’ajuntament, però que cada cop costa més ajustar-se als pressupostos i poder cobrir les despeses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: