Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La societat de Taxació rectifica el creixement dels pisos per Vilafranca fins a un 15% i l’equip de

La setmana passada es va fer pública la informació de la pujada de preus dels pisos a Vilafranca de l’any 2005 segons al societat de Taxació per a pisos nous, i que apuntava

Avui la mateixa societat ha rectificat les xifres, i ha dit que a Vilafranca la pujada anual del 2005 va ser del 14’9%. Amb aquestes xifres, el portaveu de l’equip de govern, Francisco Romero, ha comentat que s’ha demostrat que les xifres que deia l’estudi estan equivocades, i que el discurs que va fer l’oposició centrant-se en elles no responia a la realitat.

El portaveu de CiU demanava en la seva roda de premsa que Vilafranca es mantingués als nivells de Reus, Manresa o Igualada, poblacions que ara després de la rectificació de la societat de Taxació estan per sobre de Vilafranca.

Romero també ha comentat que l’equip de govern s’havia plantejat fer 400 habitatges de protecció oficial en aquest mandat, i que en aquests moments ja estan a la meitat d’aquesta projecció.

La societat de Taxació ha fet arribar una nota a l’ajuntament en que especifica que el valor mitjà de mercat de l’habitatge nou plurifamiliar a Vilafranca és de 2.049€ metre quadrat, un increment interanual que se situaria en el 14’9%. Romero ha comentat també que el preu de l’habitatge de protecció se situaria a Vilafranca en poc més dels 1400€ metre quadrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: