Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un individu per robatori amb força

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dimarts dia 27 de desembre un individu amb inicials O.I.G. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a les coses.

La detenció es va produir cap a la una de la matinada i després que la trucada d’una persona avisant que en un establiment del barri de Sant Julià s’estava produint un robatori. Traslladada immediatament una patrulla de la Policia Local al lloc dels fets, els agents van poder comprovar que la persiana havia estat tallada i el vidre de la porta trencat. Allà mateix els agents van ser informats per un testimoni dels fets que tres individus havien fugit del lloc dels fets en un vehicle, del qual en va donar la descripció. Els agents van passar avís dels fets a una altra patrulla de la Policia Local. Per davant d’aquesta patrulla va passar un vehicle amb les mateixes característiques. En aquell moment es va iniciar una persecució per diversos carrers del barri del Poble Nou que va acabar amb l’abandonament del vehicle i la fugida corrent dels seus ocupants. Els agents van aconseguir detenir un dels seus ocupants O.I.G., el qual va passar adisposició de la policia judicial a la caserna de la Guàrdia Civil.

A l’interior del vehicle es van localitzar diverses eines utilitzades en el robatori i alguns objectes presumptament sostrets.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: