Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha detingut un home per robatori al quiosc de l’Estació i un altre pe

Diumenge a la nit es va disparar l'alarma de la papereria de l'Estació de tren i quan es va personar una patrulla de la Policia Local, alguns testimonis presencials els van explicar que dos joves havien fugit en direcció a les andanes. Els agents van iniciar la persecució per les vies del tren fins a [...]

Diumenge a la nit es va disparar l’alarma de la papereria de l’Estació de tren i quan es va personar una patrulla de la Policia Local, alguns testimonis presencials els van explicar que dos joves havien fugit en direcció a les andanes. Els agents van iniciar la persecució per les vies del tren fins a aconseguir-ne enxampar un d’ells, que s’havia refugiat entre la runa de les obres de l’AVE.

D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca va detenir dissabte al matí un jove per haver robat amb violència el seu propi pare. Els fets van succeir a la rambla de Nostra Senyora i el jove es va donar a la fuga, en direcció a l’avinguda de Tarragona. Iniciada la persecució, els agents van poder enxampar el jove quan s’intentava refugiar en una escala d’un edifici de l’avinguda de Tarragona. La víctima del robatori va reconèixer que el jove que l’havia robat era el seu propi fill i que volia presentar denúncia perquè ja no suportava més la situació perquè no era la primera vegada que el seu fill el robava i l’amenaçava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: