Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia organitza una matinal de reflexió aquest dissabte al Museu de

La Plataforma fa un balanç satisfactori de l’activitat organitzada aquest diumenge passat amb la declaració del Penedès i els suports recollits en forma de signatures tan de polítics com de ciutadans.

També anuncia que les activitats de la Plataforma continuen aquest proper dissabte amb una jornada de reflexió que tindrà lloc a l’auditori del Museu de Vilafranca per tal d’aclarir d’analitzar els 10 punts que fonamenten l’objectiu d’assolir una vegueria pròpia per les comarques del Penedès, Garraf i l’Anoia.

La jornada s’ha estructurat en 10 ponències. Una primera que analitzarà la identitat geogràfica, una altra tractarà del territori natural, també es planteja una ponència sobre el poble obert al futur, la personalitat històrica o la unitat econòmica i social.

En el segon bloc de ponències s’analitzarà el desenvolupament harmònic, la comunicació i equilibri i d’altres temes que destaca Toni Vidal. La jornada començarà a ¾ de 10 del matí d’aquest dissabte i durarà fins la dos quarts de dues. Després de l’exposició de les ponències tindrà lloc una taula rodona sota el lema "El Penedès, un nou àmbit funcional de planificació territorial". La taula rodona comptarà amb la participació dels directors de mitjans de comunicació comarcals com LA FURA, EL PUNT, Diari Vilanova, La Veu de l’Anoia i El 3 de Vuit. Antoni Ribas, periodista del Periódico de Catalunya, s’encarregarà de moderar la taula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: