Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cooperativa Unió Catalònia, vinculada a la UGT, està construint habitatges de protecció oficial a

Sembla que el recent ball de xifres entorn als preus dels habitatges a Vilafranca com a mínim a tingut l’efecte de que les promocions de pisos de protecció oficial que s’estan construint vagin

L’alcalde de Vilafranca ha fet aquest matí una visita d’obres a la zona de la Girada 2, on la societat cooperativa Unió Catalònia, vinculada a la UGT, està duent a terme. En concret han visitat dues promocions que s’estan construint en aquest barri, i que oferiran 32 i 34 pisos respectivament. Es tracta d’habitatges per a gent jove, i a preus assequibles.

La visita s’ha fet en companyia de responsables de l’ajuntament i del president de la societat Llar Unió Catalunya, Pedro Parra, que ha remarcat que es tracta d’habitatges de qualitat comparable als del mercat lliure.

Aquests pisos de protecció oficial se sumen als que també està construint per exemple l’INCASOL, i s’emmarquen en la política de promoció de l’habitatge que fa l’ajuntament vilafranquí en aquest mandat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: