Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya especial de Nadal va superar les previsions de donants de sang a Vilafranca

Els membres del Banc de Sang que van estar treballant dimecres a la unitat mòbil que es va intal.lar a la Rambla de Sant Francesc van sortir molt satisfets.

Es tractava d’una captació especial de Nadal, desprès de la baixada de donacions de la darrera visita del banc de sang a Cal Figarot durant la Fira del Gall. La crida a la solidaritat ciutadana en un tema tan necessari per la salut va fer efecte i ahir sí que es podien veure cues de gent esperant a entrar a la unitat mòbil del banc de sang, fins i tot a darrera hora de la tarda.L’infermer, Rafael De la Casa, destaca que , a més , moltes de les donacions eren de donants que per primer cop es decidien a donar aquest pas.Les previsions més optimistes del Banc de Sang esperaven unes 30 donacions pel matí i 50 per la tarda. Vuitanta en total. Al final s’en van produir 120, el que va suposar una gran satisfacció per l’equip mèdic que es va desplaçar ahir a la vila.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: