Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves Cristians de Vilafranca valora molt positivament la Campanya de l’Ampolla

Deixant de banda el nombre d’ampolles buides de cava que s’hagin recollit, la campanya, celebrada dissabte passat, pot considerar-se un èxit quant a organització i participació.

Quant al nombre d’ampolles i als diners que s’ obtindran de la seva venda, és difícil saber si es van igualar o superar les quantitats de l’any passat, però les primeres impressions són molt positives.

Dissabte per la tarda, l’organització va poder cobrir perfectament tota la Vila amb 17 equips que van passar porta per porta per tots els barris, acabant a la una de la matinada, amb la col·locació de les ampolles a la FECA.

Joves Cristians també considera que la participació va ser molt positiva, ja que només a Vilafranca van col·laborar en la recollida més de 300 voluntaris, majoritàriament membres dels grups de joves de la parròquia, però també d’altres col·lectius i alguns espontanis.

Joves Cristians de Vilafranca agraeix tota aquesta participació, especialment també a les empreses o particulars que van deixar les furgonetes i als qui les van conduir. També dediquen un agraïment a les empreses col·laboradores, als ajuntaments dels diversos municipis i als mitjans de comunicació. També valoren molt positivament la participació dels pobles i parròquies de la comarca que van organitzar la campanya en els seus municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: