Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FIRAVI 2.006 substitueix les Jornades Tècniques per Debats

En la propera edició de la Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el Cava que se celebrarà del 16 al 18 de febrer, i en substitució de les tradicionals Jornades Tècniques

Es tracta d’una sessió que analitzarà un únic tema monogràfic actual relacionat amb les perspectives de futur del sector i el producte, on el veritable protagonista serà el debat amb participació de qualificats ponents del sector. Els DEBATS FIRAVI del proper certamen estaran relacionats de forma monogràfica amb la pregunta o repte: El vi. Un incert futur?

Aquest nou espai de debat i reflexió es dividirà en dues sessions: el 16 de febrer, els sectors "productor" i "empresarial" exposaran les seves inquietuds davant els reptes de futur, així com les estratègies a seguir. El 17 de febrer tindran lloc dues noves taules de debat. En la primera s’explicarà com es mobilitzen els diferents canals internacionals de distribució de vi i la segona part de la sessió es concentrarà en oferir una visió directa del futur del sector des de la perspectiva de les organitzacions empresarials i institucionals, com per exemple les patronals, els Consells Reguladors o les Taules Interprofessionals del Vi.

També tindran lloc altres Sessions i Jornades Tècniques sobre temes més concrets i de màxima actualitat a càrrec de l’INCAVI o el Consell Regulador que presentarà els resultats d’un minuciós estudi sobre "Desenvolupament i possibilitats de la varietat de raïm xarel.lo".

Els Debats FIRAVI finalitzaran el 18 de febrer amb una jornada especial on es presentaran, entre d’altres temes, l’estudi de mercat sobre "Joves i Vi a l’Estat Espanyol", a iniciativa de la Federació Espanyola del Vi, així com l’estudi NIELSEN relacionat amb el "posicionament i situació dels vins catalans al mercat interior". La jornada clourà amb una ponència titulada "Les tendències del consum de vi a la propera dècada".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: