Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 7 de febrer es pot visitar al cafè restaurant Via Fora! De Vilafranca l’exposició Territoris

La seva autora és la il·lustradora Marta Rodríguez que, a través de les seves il·lustracions amb temperes, dibuixa paisatges naturals i humans.

Territoris és el concepte que engloba la mostra d’il·lustracions de la vilafranquina Marta Rodríguez que, des del passat 11 de gener, es pot veure a les parets del cafè restaurant Via Fora! de Vilafranca. Rodríguez treballa amb temperes i dibuixa amb formats similars i l’horitzó com a fil conductor dues visions del territori: la natural i la humana.

D’entrada, podem trobar paisatges naturals del Penedès, amb turons suaus i conreus de vinyes que predominen i que també es veuen alterats pel nou traçat de l’home. Les vies de comunicació, les torres d’alta tensió o la indústria són elements vistos com a la font de l’esquarterament del territori.

D’altra banda, la il·lustradora mostra un altre tipus de territori: el territori humà. De manera que intenta plasmar laberints personals, somnis o metàfores dels paisatges més secrets de cada persona. En tots els casos, Rodríguez aprofita l’espai com a protagonista i explica com aquest juga o no a favor nostre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: