Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endavant denuncia l’ actuació de la Guàrdia Civil arran de la manifestació que van convocar, coincid

Segons afirmen els integrants d' Endavant, en un comunicat públic, no han hagut de lamentar cap fet concret, però denuncien la forma d`actuar de la Guàrdia Civil intentant impedir la manifestació utilitzant mètodes que responen a perfils de tendència clarament feixista, propi d`altres temps, però cada vegada més freqüents. Segons reconeixen, les poques persones properes [...]

Segons afirmen els integrants d’ Endavant, en un comunicat públic, no han hagut de lamentar cap fet concret, però denuncien la forma d`actuar de la Guàrdia Civil intentant impedir la manifestació utilitzant mètodes que responen a perfils de tendència clarament feixista, propi d`altres temps, però cada vegada més freqüents.

Segons reconeixen, les poques persones properes al Partit Popular que van entrar per la porta principal del Pere III van ser durament increpades pels assistents a la concentració. De tota manera, també afirmen que aquestes persones van respondre als concentrats amb amenaces i signes de clara evidència provocativa. és per aquest fet, diuen, que es va produir un llançament d`ous constant a la façana de l`establiment i als membres propers al PP que mantenien aquesta actitud provocadora. Segons Endavant, això va ser el detonant perquè diversos agents de la Guàrdia Civil es barregessin amb els manifestants i amb la porra a la mà comencessin a buscar el cos a cos, intentant així rebentar l`acte de protesta. L’objectiu clar, segons Endavant, era trobar l`excusa perfecte per carregar i dissoldre els manifestants davant les cameres de Vilafranca Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: