Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els municipis de l’Arc Metropolità, entre els quals hi ha Vilafranca, signen un acord amb la Mancomu

Aquests municipis demanen tenir més presència i poder de deicisió en l`ordenació territorial, sobre tot en qüestions relacionades amb el que ha de ser la vegueria de Barcelona

La setmana passada es va signar aquest acord entre Vilanova, Vilafranca, Martorell, Terrassa, Sabadell, Granollers i Mataró, el grup de ciutats que integren l’Arc Metropolità; i la Mancomunitat de Municipis de l’àrea Metropolitana i la Diputació de Barcelona per tal de crear una estructura organitzativa que els permeti participar en la redacció del pla territorial metropolità, que s’ha de tramitar durant aquesta legislatura.

Segons una informació apareguda al diari AVUI, aquests municipis consideren que fins ara no han tingut gaire protagonisme en les decisions de política territorial. La mateixa informació continua dient que en aquest sentit es vol fer incidència en la nova ordenació territorial, i en que te un paper destacat la futura vegueria de Barcelona, que engloba l’àrea metropolitana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: