Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estancs de Vilafranca retiren de la venda els productes de Philips Morris per una disputa amb la

Ahir la majoria d’estanquers de Vilafranca feien pública la reiterada de la venda dels productes de Philips Morris per una disputa amb la distribuïdora. Sembla ser que l’empresa va decidir rebaixar 40 cèntims

Els estants de la capital de l’Alt Penedès, segons sembla excepte un, han decidit no posar a la venda els productes distribuïts per Philips Morris, és a dir Malboro, LM i Chester, a causa de la decisió de l’empresa de baixar els preus dels seus productes sense haver-los avisat. En concret la distribuïdora va decidir rebaixar 40 cèntims aquests productes, i ara els estanquers es queixen que son ells els que han d’assumir aquestes pèrdues. Fins que no arribin a un acord han decidit no vendre aquests productes, com ens comenta l’estanquera vilafranquina Mª Rosa Bargueñó.

L’acord però, sembla que no ha estat tant unànime, ja que com a mínim hi ha un estanc a la vila que si ven aquestes marques. Bargueñó ha comentat també que, al menys en el seu establiment, no han notat gaire la baixada de vendes.

Una de les queixes que també fan els estanquers, relacionada amb la llei anti tabac, és que en els mateixos estancs no estigui permès fumar. Un fet que consideren sense gaire sentit, ja que precisament el que si ven és tabac.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: