Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca ofereixen la oportunitat als infants de descobrir els castells, a parti

Tot i que encara falten dies per l`inici oficial dels assaigs, els Verds organitzen uns tallers de castells per a la canalla que vulgui iniciar-se en el món dels castells.

Els tallers van dirigits a tota aquella canalla que vulgui aprendre a fer castells, des de la vessant més lúdica, però alhora aprenent les tècniques bàsiques.

Els tallers són impartits per membres de la colla, juntament amb la canalla actual dels Castellers de Vilafranca, per tal de facilitar l`aprenentatge als nous. Al finalitzar cada taller, hi haurà un berenar per a tots els nens i nenes assistents.

El responsable de la canalla de la colla, óscar Serramià, explica que les aptituds necessàries per ser acotxador o anxaneta passen per ser valent, una mica ambiciós i àgil.

Els tallers són una bona manera perquè els nens provin el fet casteller de manera lúdica i també permeten als pares, que sovint són reacis, comprovar que hi ha el mateix component de risc que en altres esports.

Actualment, els Castellers de Vilafranca tenen 15 nens i nenes però hi ha una renovació constant i els tallers serveixen per trobar nous fitxatges.

Els tallers comencen aquest dissabte i continuaran durant els dos dissabtes següents, a Cal Figarot, de 6 a 7 de la tarda.

Pel que fa als assaigs de la canalla començaran el dia 10 de febrer i de moment només seran els dimecres, fins que el divendres, 31 de març, comencin els assaigs de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: