Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes socialistes de l’Alt Penedès es posicionen a favor de la proposta del Pla Director de l

Els batlles del PSC han emès un comunicat on valoren positivament, tant el procés com els resultats inicials, dels treballs del Pla Director de l'Alt Penedès, que permeten, tant a nivell local com comarcal, establir les bases per al planejament del territori. Els alcaldes socialistes consideren el Pla Director com una eina bàsica per a [...]

Els batlles del PSC han emès un comunicat on valoren positivament, tant el procés com els resultats inicials, dels treballs del Pla Director de l’Alt Penedès, que permeten, tant a nivell local com comarcal, establir les bases per al planejament del territori.

Els alcaldes socialistes consideren el Pla Director com una eina bàsica per a ordenar les futures polítiques de desenvolupament dels nostres municipis i afirmen que els seus objectius són globalment coincidents amb les seves línies d’acció estratègica.

Així mateix, estimem que s’ han d’esmerçar el màxim d’esforços en el debat del Pla Director, atenent al màxim les demandes dels municipis que composen la comarca, obrint-lo al debat ciutadà i dels agents socials i econòmics. Segons acaben afirmant els alcaldes del PSC en el seu comunicat, de la intensitat i de la riquesa del debat, depèn la qualitat de les nostres decisions futures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: