Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments de Pontons i Puigdalber i el Consell Comarcal del Garraf han aprovat la 2ª moció de

Amb l’adhesió del del Garraf , els 3 Consells Comarcals de l’Alt, Baix i Garraf hi donen suport.

En relació a la primera moció que va presentar el col.lectiu, demanant una vegueria pròpia , L’ALT PENEDèS, EL BAIX PENEDèS I EL GARRAF, amb el 72% de les mocions celebrades, representen a més del 71% de la població a favor de la VEGUERIA PRòPIA.

Pel que fa a la segona MOCIó A FAVOR de la creació de l’àmbit funcional de planificació territorial corresponent a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf, i aquells municipis de l’Anoia que lliurement ho decideixin, en el marc de la revisió del PLA GENERAL TERRITORIAL DE CATALUNYA, s’han celebrat 17 plens i s’han aprovat el 94% de les mocions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: