Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Local de Català ja dóna hora per les proves de col.locació dels cursos per adults que come

El 8 de febrer s’obrirà el període de matriculació per apuntar-se als cursos de català per a adults corresponents al segon quadrimestre.

Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística, abans de formalitzar la matrícula, han de fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Aquestes proves es faran a partir del 6 de febrer i prèviament cal demanar dia i hora al Servei de Català, al carrer d’Hermenegild Clascar o trucant al 93 890 00 00.

Teresa Casanellas del Servei Local de Català ha explicat que no cal preparar-se la prova.

Aquells que facin la prova de col.locació, a partir del dia 13 ja podran formalitzar la matrícula. Els cursos començaran els dies 20 i 21 de febrer.

Els cursos de català per a adults ofereixen diferents modalitats d’aprenentatge: els cursos d’iniciació al català oral, els nivells bàsics i elemental, el nivell intermedi i el de suficiència.

Els cursos que imparteix estan homologats amb les titulacions que expedeix la Secretaria de Política Lingüística. Així doncs, la prova final dels cursos bàsics, elementals, intermedis o de suficiència permet obtenir un títol oficial, que equival als nivells A, B o C de català.

D’ altra banda el programa Voluntaris per la llengua, orientat als alumnes dels cursos bàsics o a altres persones que vulguin practicar la llengua parlada, es tornarà a iniciar a partir del mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: