Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles d’ Avinyonet ha rebut prop de dos mil visitants, menys que

El dia 8 de gener tenia lloc la darrera representació de la 29a edició del Pessebre de les Gunyoles, que començava el passat 17 de desembre.

La Comissió del Pessebre es mostra satisfeta per haver celebrat un any més aquesta tradició, tot i que després de fer balanç constaten que hi ha hagut una disminució en el nombre de visitants. Han estat gairebé dos mil visitants, mentre que l’ any passat van ser uns 2.800 i el rècord està en els quatre mil visitants.Montse Masó, membre de la Comissió del Pessebre, afirma que enguany han faltat dies.

Aquestes festes, hi ha hagut sis representacions del pessebre vivent, sent el dia de més afluència el de Nadal, amb gairebé la meitat de la totalitat de visitants.

Quan a procedència, els organitzadors creuen que hi ha hagut un gran nombre de vilafranquins.

La propera edició del Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles complirà 30 anys i com a inici de les celebracions, aquest març les Gunyoles acollirà la trobada anual dels pessebres vivents de Catalunya, que són una trentena.

Un any més, tot el poble de les Gunyoles d’ Avinyonet s’ ha abocat en la celebració del tradicional pessebre parlat, que es remunta al 1976.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: