Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Caixa Penedès ha obtingut el 2005 un resultat net de prop de 74 milions d’€euro;, amb u

L`entitat d`estalvi penedesenca vol continuar creixent en captació d’operacions crediticies i en la captació de passiu de cara a aquest any 2006

A les instal·lacions dels Serveis Centrals de Caixa Penedès, l’entitat d’estalvi ha presentat els resultats de l’exercici 2005; un balanç que en paraules del seu director general, Ricard Pagès, ha estat força positiu.

Pagès comentava que s’havien marcat com a principals objectius de cara al 2005 créixer tant en actius com en passius, i que en aquest sentit el resultat era favorable per Caixa Penedès.

En xifres, el grup Caixa Penedès ha obtingut abans d’impostos un benefici de més de 102 milions d’€, en l’exercici del 2005. Després d’impostos el benefici atribuït al grup ha estat de prop de 74 milions d’€, amb un increment del 22%.

Pel que fa a projectes de cara al 2006, el director general de Caixa Penedès apuntava que la seva voluntat es mantenir un ritme de creixement sobre tot pel que fa a captació d’operacions crediticies i en la captació de passiu. Pagès destacava també l’augment de les aportacions que es fan a l’obra social de la Caixa, que en aquest exercici han crescut un 20%.

Des de Caixa Penedès també es destaca que en un escenari de baixos tipus d’interès i reduïts marges operatius, s’ha obtingut un marge d’intermediació de més de 250 milions d’€, amb un increment del 10% respecte el 2004.

A 31 de desembre Caixa Penedès disposava d’una xarxa de 602 oficines, amb 19 de noves que es van obrir l’any passat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: