Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centre Vilafranca Virtual acull durant dues setmanes l’aula de formació de la campanya "Tots.es"

Des de dilluns es troba instal·lada a Vilafranca aquesta campanya organitzada per el Ministeri d’indústria, turisme i comerç adreçada a potenciar el coneixement d’internet entre la població que es considera que te un

La sala instal·lada a Vilafranca Virtual acull les persones que volen participar en aquestes sessions d’iniciació, que utilitzen els ordinadors que ha facilitat el ministeri així com compten amb el suport d’una monitora que els assessora en tot el procés.

La responsable de la campanya a Catalunya, Luisa Pérez, ha estat aquesta tarda a Vilafranca, i ha remarcat quina és la voluntat del ministeri al tirar endavant aquest projecte, que està a la capital de l’Alt Penedès durant dues setmanes per donar cobertura a la comarca.

De fet, des del ministeri es vol arribar a Catalunya a 100.000 persones, i a tot l’estat espanyol a més d’1 milió de persones. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament, i el regidor de la societat del coneixement, Patro Recober, destacava que era una iniciativa necessària que se sumava també d’alguna manera a les que du a terme l’ajuntament des de fa anys. La voluntat era aprofitar aquesta campanya per entrar en contacte amb persones que tinguessin interès en les noves tecnologies.

Pérez comentava també a més, que el 70% dels usuaris es mostraven satisfets del curs, i que descobrien que internet era més senzill del que s’havien pensat.

Aquesta campanya com dèiem serà a Vilafranca fins a finals de la setmana vinent, i la voluntat és sensibilitzar la població mostrant un concepte general del que és internet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: