Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant aquesta setmana i la vinent, la campanya "Tots a Internet" ofereix classes d’ iniciació gratu

La Campanya Tots.es ("Tots a Internet") ha iniciat avui la seva activitat a la capital de l’ Alt Penedès amb una aula que s’ ha instal·lat a l’edifici de Vilafranca Virtual, a la

Fins el 22 de gener, els visitants de l’ aula coneixeran els avantatges que proporciona l’ús de la xarxa en diferents activitats com el treball, l’oci i la comunicació. Durant 45 minuts i amb el suport d’un monitor, els interessats rebran una introducció gratuïta a Internet i veuran reportatges amb testimonis reals de persones a les quals la xarxa els ha canviat la vida.

La campanya està desenvolupada pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya amb l’ objectiu de promoure l’ ús d’ Internet als col·lectius amb risc d’ exclusió digital.

Segons la cordinadora catalana de la campanya, un 48% de les llars del nostre país tenen connexió a Internet, una xifra que està per sobre de la mitjana espanyola, però encara hi ha col·lectius que queden al marge com la gent gran, les mestresses de casa, els discapacitats i els immigrants.

"Tots a Internet" ja ha sensibilitzat més de 29 mil ciutadans de les comarques de Barcelona i fins al 22 de gener visita 25 municipis més.

L’ aula de la campanya es pot visitar de dilluns a divendres, des de les 10 del matí fins les 2 del migdia i de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre. Els grups o entitats poden concertar cita, telefonant al 902 101 395 o visitant la pàgina web www.todos.es

L’ aula està equipada amb 25 ordinadors, connexió de banda ampla, material didàctic multimèdia i en paper i disposa d’ un monitor que assessora els aprenents.

Luis Pérez explica que ofereixen una introducció bàsica a Internet, per als no iniciats.

La campanya "Tots.es" disposa d’ un pressupost de 16 milions d’euros i pretén sensibilitzar 1’5 milions de ciutadans. Per tal d’aconseguir-ho, 25 aules d’Internet recorren un total de 3.250 localitats de tota Espanya des de setembre de 2004 i fins el proper mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: