Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres comença la festa major de Sant Pau, amb el pregó de Josep Albet. Un dels actes més destaca

El pregó, representacions teatrals i actuacions musicals centren els actes de la Festa Major de Sant Pau d`Ordal, que finalitzarà el dimarts al vespre

Els actes s’inicien demà divendres, amb el pregó que oferirà a les 10 de la nit al Centre Agrícola Josep Albet Carbó. Després del pregó hi haurà coca i cava per a tothom; i a 2/4 de 12 de la nit el grup de teatre de Sant Pau, K-tre-9, representarà l’obra "Un fanàtic del Barça". Els actes de divendres finalitzaran amb l’actuació al cafè del centre del DJ Juanan.

Dissabte les activitats s’iniciaran a les 9 del matí a la plaça de Subirats amb una sardinada popular. A les 10 del matí es farà una matinal de bàsquet i futbol 7. A la tarda, a partir de les 4, cercavila amb gralles i l’esplai Els Cargols. A les 7 de la tarda, a la plaça Subirats, versots a càrrec dels diables de Sant Pau; i a les 10 a la mateixa plaça castell de focs. Un dels actes més destacats de la festa arribarà a partir de 2/4 d’1 de la matinada, a la sala del Centre Agrícola, amb l’actuació del grup de rock Hermanos de Rocco i a continuació DJ Lo+.

Per diumenge està previst que les activitats s’iniciïn a les 10 del matí a la plaça de Subirats amb la mostra de plaques de cava i els Encants de Subirats. A 2/4 d’11 del matí, missa cantada per la coral Llebeig a l’església de Sant Pau. A la tarda, l’orquestra Rosaleda serà l’encarregada d’amenitzar les sardanes, el ball de tarda i el ball de nit.

Dilluns i dimarts continuaran els actes de la festa major. Dilluns amb un espectacle infantil al Centre Agrícola a la 1 del migdia; i a les 8 del vespres espectacle teatral. Dimarts a la tarda hi ha un campionat de truc, cinema al vespre i a les 10 de la nit la traca de fi de festa.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: